almanak drukken

We drukken ze in alle soorten: groot, klein, dik, dun, in full colour, zwart-wit of zwart met steunkleur. Ook alle oplages zijn mogelijk. We werken als drukker al jaren voor zowel grote als kleine studenten- en studieverenigingen, disputen, jaarclubs en andere studentenclubs.

Papiersoort(en) zoeken we samen uit en we nemen uitvoerig onze uiteenlopende inktsoorten en kaftmogelijkheden met jullie door. Onze vormgevers geven graag layout-tips m.b.t. gebruik van kleur, beeldmateriaal en lettertypes.

Het maken van een jaarboek is een complex proces. Orangebook zorgt als specialist voor de juiste begeleiding. De afgelopen jaren vielen verschillende almanakken die we begeleid en geproduceerd hebben in de prijzen. Daar zijn we trots op! Om inspiratie op te doen zijn jullie van harte welkom om al onze boeken van de afgelopen jaren in te komen kijken in ons kantoor in 's-Hertogenbosch. We maken er graag samen een bijzonder jaarboek van!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jullie almanak.

Wat onze klanten zeggen

“Alles ziet er echt top uit! Heel erg bedankt voor uw hulp voor het produceren van de mooiste almanak van Skadi tot nu toe.”


SKADI

9.1

gemiddelde waardering