waarom je met ons moet werken?

de specialist in almanakken/lustrumboek en overig studentendrukwerk.

We willen niet arrogant overkomen, maar Orangebook is dé ideale partner voor de productie van jouw almanak, magazine of ander verenigingsdrukwerk. Met onze jarenlange ervaring hebben we al zo veel almanakken en lustrumboeken gemaakt dat we met trots kunnen zeggen dat er maar weinig almanakken en lustrumboeken niet door ons zijn begeleid.

wat wij belangrijk vinden?

Een goede klik met de commissie waardoor wij jullie op Brabantse wijze zullen verwelkomen en helpen waar nodig. Wij weten welke problemen AlmanakCie’s tegenkomen en begeleiden jullie vanaf het allereerste moment dat de commissie gevormd is tot de uitreiking.

We hebben de afgelopen jaren een groot netwerk met betrouwbare drukkers en leveranciers opgebouwd. Met onze kennis van de grafische markt kunnen wij jullie adviseren, maar daarnaast ook scherp inkopen. Wij weten dat jullie de almanak van vorig jaar willen overtreffen. Samen gaan we er alles aan doen om te zorgen dat dit ook daadwerkelijk gebeurt.

Vanaf het eerste moment staat ons creatieve team voor jullie klaar. Wij zorgen er voor dat we als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste materialen. Op deze manier wordt jullie boek geen slap aftreksel van het jaar daarvoor, maar kunnen jullie echt vernieuwen. Samen met jullie maken we van de creatiefste ideeën een eindproduct om trots op te zijn.

direct een Offerte aanvragen