InDesign-workshop

een geheel verzorgde indesign-workshop op maat!

Indien jullie de order bij ons plaatsen is er een mogelijkhied voor een geheel verzorgde workshop InDesign. Nog nooit van afloop, CMYK, een bleed of uberhaupt InDesign gehoord? Of juist al regelmatig met InDesign gewerkt? Wij zorgen altijd voor een workshop op maat. Het overtreffen van de almanak van vorig jaar begint bij het opdoen van de juiste kennis.

hoe ziet de workshop er uit?

De invulling van zo’n workshop? Geen suf, technisch verhaal, maar juist een creatieve afspraak waarbij Sharon jullie uitleg geeft over concept en creatie. Zij laat jullie zien hoe jullie iets bijzonders van jullie boek kunnen maken. Ze gaat met jullie in gesprek over de mogelijkheden van jullie thema en probeert jullie op deze manier op mooie en bijzondere ideeën te brengen. Daarnaast leert ze jullie natuurlijk de belangrijkste technische zaken voor het maken van een Almanak. Hoe kun je bijvoorbeeld het beste samenwerken in InDesign?

en na de workshop?

Na afloop kunnen jullie alle technische informatie rustig teruglezen via onze helpdeskbestanden. Daarnaast zijn wij altijd beschikbaar om jullie vragen te beantwoorden.

Al zelf gestart in InDesign? Wij kijken graag naar jullie vorderingen en geven graag eerlijke feedback.

direct een Offerte aanvragen